Vores flåde

Vores flåde på 270 trækkere og 320 køletrailere er altid opdateret til det bedste og nyeste på markedet for at sikre den bedste kvalitet, mest miljørigtige produktion, samt komfort og sikkerhed for vores chauffører.

Vores lastvogne består af mærkerne DAF, Scania og MAN. Bilerne er satellitkontrollerede, hvilket giver os ”real-time position” af bilerne og elektronisk lagring af hændelsesforløb. Desuden er der adgang til data, som tomgangsforløb, CO2-udledning, brændstofforbrug, chaufførens køretid og interaktiv kommunikation med chaufføren.

Vores køletrailere består af mærket Schmitzt Cargobull.

    - 220 ophængstrailere
    - 100 trailere med dobbeltstock / dobbeltfordampere (2 temp.)

Trailerne er udstyrede med GSM mobilkommunikation og overvåges med temperatur og døråbning via satelit. Vi kan derved dokumentere transport temperatur og forløb fra vores hovedkontor.

Som det nyeste er vores trailere blevet udstyret med fjernlås, hvor vi fra kontoret kan låse en trailer 100% af via satelit med en jerncylinder, der holder dørene lukkede til stor fordel for den generelle fødevaresikkerhed.

Med vores egen flåde og fleetmanagement bliver flåden tjekket løbende ved ankomst til Kolding, hvor biler og trailere ligeledes kommer igennem vores egen vaskehal efter hver tur, inden de igen skal ud og repræsentere os selv og vores kunder på de europæiske landeveje.