CSR

For os er Corporate Social Responsibility (CSR) ikke bare flotte ord nedfældet på papir – det er selve vores DNA.

Kaj Madsen Fjelstrup A/S er også medlem af Green Network Business netværket. Dette er i compliance med fire grundsten af CSR; miljø, arbejdsmiljø, social ansvarlighed og sundhed.

Vi gør alt, hvad vi kan for at vore chauffører og medarbejdere har det rette arbejdsmiljø. I og med, at vi har vores egen flåde og egne chauffører har vi også alle muligheder for netop at få dette til at ske.

Vores flåde består udelukkende af det nyeste og mest moderne udstyr. Også på den baggrund er Kaj Madsen Fjelstrup A/S en virksomhed med en af de højeste miljøstandarder i branchen og vi arbejder konstant på at udvikle og udbygge vore miljøkrav. Derfor er vi meget fokuserede på, at vores flåde møder de strengeste miljøstandarder, pt. Euro 6 normen, som hele vores flåde lever op til.

Derudover er vi i stand til at dokumentere den miljøpåvirkning som den enkelte transport har, via lettilgængelige formularer. I vores administration har vi indført et nyt dokument-scanningssystem med mulighed for elektronisk fakturering, hvilket fører til en bedre og nemmere dokumenthåndtering, herunder fakturaer.

Hos Kaj Madsen Fjelstrup A/S er vi særdeles fokuserede på kvaliteten af vores produktion og service, hvilket også understøttes af en ISO22000 certificering på området. Endelig har vi også en IFS Logistics godkendelse.

“We act with integrity”

Vi sørger for at vore medarbejdere har ordnede rammer og gode arbejdsforhold